Service

 
We gaan ervan uit dat je blij met je aankoop. Maar als je om wat voor reden niet tevreden bent, laat het ons dan weten. In de afhandeling zijn onze 
leveringsvoorwaarden van kracht. Colorful Products doet haar uiterste best om in alle gevallen steeds de juiste prijs te vermelden voor elk product. Het kan echter voorkomen dat er een foutje in sluipt. Mocht dit het geval zijn, gelden de regels in de disclaimer onderin de site. Alle prijzen van de producten zijn exclusief BTW, mits ander vermeld.
 
Betalen met IDEAL of Creditcard
 
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan je direct betalen met iDEAL. Kies gewoon je bank en volg de stappen. Betalen met Creditcard is de bekendste methode voor veilig betalen. Je kunt kiezen uit Mastercard, Maestro of Visa.
 
Bezorgen
 
Alle bestellingen worden via PostNL verzonden en vanwege de waarde van de producten wordt er een handtekening voor ontvangst gevraagd. Grote leveringen boven de €1.500,- bezorgen we franco op 1 adres in Nederland. 
 
Werkwijze
 
Colorful Products heeft ruim 400 standaard modellen in de collectie. Een deel staat op de site, de rest kan je bekijken in onze catalogus op de site. Zit de gewenste uitvoering er toch niet bij, neem dan contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen! 
Alle modellen zijn namelijk customizable, dus volledig naar wens te vermaken! Na het productieproces worden jouw unieke producten 3-4 weken later bij je afgeleverd, al dan niet in cadeauverpakking.

Contactformulier