Even voorstellen...

Opgericht in 1992 en nu met 21 jaar ervaring in het sourcen, ontwikkelen en
leveren van promotionele artikelen behoort PIN PROMOTIONS inmiddels tot één van de meest gerespecteerde ondernemingen in de branche.

PIN PROMOTIONS is importeur en groothandel; wij produceren en bewerken niet zelf maar besteden dit uit bij gespecialiseerde bedrijven in bedrukken, borduren, (laser)graveren en dergelijke. Dit maakt ons onafhankelijk van productiecapaciteit en we zijn daardoor flexibel. We werken met preferred suppliers en hebben voor elke leverancier een goede back-up in geval van calamiteiten.

Tevens hebben we goede afspraken met de grote Europese importeurs met voorraden die op afroep beschikbaar zijn. Deze afspraken garanderen onder meer een snelle levertijd van kwalitatief goede voorraadproducten.

Vanaf het eerste moment van bestaan importeren we rechtstreeks van fabrikanten in het verre oosten waardoor we zeer concurrerend custom made artikelen kunnen leveren. Voor onze klanten speciaal op maat gemaakt.

PIN PROMOTIONS streeft er naar om met haar klanten een samenwerking aan
te gaan waarbij beide partijen optimaal profiteren van wederzijdse kennis om
tot een goed product te komen. op basis van deze kennis kan er een uitgebreid
promotioneel profiel worden ontwikkeld. Ervaren en gemotiveerde meedenkers staan klaar om samen met U tot een optimaal resultaat te komen.

We zijn gevestigd in Tynaarlo met kantoren, showroom en magazijn van waaruit eveneens logistieke en fullfilmentwerkzaamheden voor onze opdrachtgevers worden uitgevoerd.

Contactformulier